14. festival malina

Općina Skrad organizira 14. festival malina u subotu, 23. srpnja od 14:00 sati u Skradskoj dragi ( Google lokacija: https://bit.ly/3qCY16L ).

PROGRAM:

 14:00 sati – Okupljanje sudionika planinarenja
 14:30- 16:30 sati – Planinarenje na Skradski vrh iz Skradske drage sa licenciranim Lynx and Fox vodičima u hladovini skradske šume uz razgled tri prekrasna fotogenična vidikovca.

Detalji o stazi za sudionike planinarenja
Staza je kružna i ukupno duga 6 kilometara sa 300 metara visinske razlike (što znači da ima uspona). Tehnički je nezahtjevna, ali se zbog dijelova sa usponom ne preporuča osobama koje imaju zdravstvenih poteškoća sa kretanjem (ozbiljni problemi sa koljenima, kukovima i sl.). Ne preporučamo voditi djecu koja inače nisu aktivna ili mlađu od 6/7. godina. Psi svih vrsta dobrodošli!

Kotizacija za sudjelovanje na planinarenju: 60,00 kn (uključuje vođeni obilazak, koktel na Periću, i štrudlu od malina)
Prijave putem linka: https://bit.ly/2FnxcjG

16:30 – 17:30 sati – Coctail hour uz profesionalne barmene, lounge muziku & chill zonu na ležaljkama – na vidikovcu Perić / Powered by Somersby.

Od 16:00 sati – Bogat program na Skradskoj Dragi
Predstavljanje izlagača/sajam domaćih proizvoda (maline, aronija i drugo bobičasto voće, pekmezi, sokovi, suhomesnati proizvodi, med, brašna, ulja, prepeličja jaja, tjestenina i drugo).
Ponuda slastica na bazi malina, izbor najljepšeg izlagačkog prostora, prezentacija i podjela divovske, 40 metarske štrudla od malina.
U ponudi je i “foto-kutak”, zabava za najmlađe uz dvorce na napuhavanje, bogat kulturno-zabavni program uz nastup KUD-ova i plesne skupine i koncert – DAMIRA KEDŽE.

Izvor: https://www.facebook.com/OpcinaSkrad