Casabianca u Vrbovskom

Grad Vrbovsko i Gradska knjižnica Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko kreću s programom kazališnih predstava koje će se jednom mjesečno u periodu od svibnja – lipanja, te od rujna -prosinca 2023.g. prikazivati u Domu kulture Vrbovsko.
 
Predstava Casabianca – Kino Dom Vrbovsko – 28.05.2023. u 19:00h – Ulaznica: 10,00€
 
Ulaznice je moguće kupiti u Gradskoj knjižnici Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko, Upravnoj zgradi Grada Vrbovskog i Restoranu Kamačnik.
 
❗️ Nakon predstave očekuje vas vrijedna tombola, pa sačuvaju svoje ulaznice do kraja predstave❗️ 😃
 
Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, široj publici poznata imena voditeljske i glazbene scene, osmislili su predstavu Casabianca kojom, nakon tmurnih i napetih vremena, žele nasmijati publiku i prikazati smiješnu stranu života jednog tipičnog domaćeg bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas.
Oni su Đurđa i Franko. Upoznali su se 60-ih. Ona je bila poduzetna, a on nagovorljiv. On kaže da je ona bila nasrtljiva, a ona da je on bio mlakonja. Gledali su Casablancu i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo. A onda je došao brak. Pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke. Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali. Ne bez problema. Jer kao što bi rekao Franko: Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…