Dohvati svoje snove

Mlada umjetnica iz Ravne Gore, Maja Barić Vukonić, svojim rukama izrađuje hvatače snova (dream catchere), svijećnjake, ukrase, nakit i mnoge druge unikatne rukotvorine. Započela je svoj rad izradom prigodnih poklona za svoje ukućane, prijatelje, znance i tada su njezinu kreativnost prepoznali i mnogi drugi. Na početku je otvorila svoju facebook stranicu „Rukotvorine Maja“ koja danas nosi naziv „Dohvati svoje snove“. Izlagala je na brojnim manifestacijama, dohvatila svoje snove i postala prepoznatljiva diljem zemlje po svojim unikatnim radovima.

U jednom od postova na facebook stranici, napisala je:

“Dva su smjera kojima svakodnevno idemo:

Korak naprijed u rast i korak natrag u sigurnost. Kada koraknemo natrag u sigurnost u tzv. zonu komfora nismo ni svjesni da to nije pravi komfor, jer znamo da želimo ići tamo negdje naprijed gdje nas čeka nešto što želimo. Tamo nas čekaju naši snovi. Čeka nas nešto čemu stremimo.

I onda to gledamo iz “zone komfora” koja je sve osim ugodna. Zato je potrebno svaki dan napraviti mali korak prema našim snovima kako nas naš ego ne bi zaustavio jer je jako osjetljiv na velike promjene. Da bi vam bilo lakše koračati naprijed pronađite si nešto što vam daje snagu.

Nešto što će niske vibracije i “lošu” energiju zaustaviti i propustit k vama samo dobro. Ja sam to pronašla u Hvatačima snova.”

Ako želite svoj Dream Catcher ili neki drugi unikatni primjerak, obratite se Maji na:  https://dohvatisvojesnove.hr

Fotografije su vlasništvo Maje Barić Vukonić