Final destination – Lokvarsko jezero

Final Destination festival se vraća 17. i 18. lipnja 2023. godine na Lokvarsko jezero.

Krajem prošlog ljeta, Lokvarsko jezero u srcu Gorskog kotara postalo je dom novog festivala elektroničke glazbe zvanog Final Destination.
Kroz dva dana neprestane glazbe, festival je okupio 14 DJ-eva iz Hrvatske koji su stavljali naglasak na technu, tech-houseu i houseu.

Prilike za užitak i zabavu na Lokvarskom jezeru biti će i ove godine, Final Destination festival se vraća 17. i 18. lipnja 2023. Organizatori ususret drugog izdanja festivala najavljuju: “Ove godine imamo nekoliko iznenađenja zbog kojih ćete sa sigurnošću odabrati ovaj festival kao finalnu destinaciju za party. Ovo je mladi festival koji tek kreće sa svojim idejama i ciljevima da se osjećate ugodno i dobro došlo te da sudjelujete u priči koja se neće ponoviti idućih 20 godina.”

Ulaznice su u pretprodaji kroz sustav Core Event.

Nakon 22 godine Lokvarsko jezero se isušuje zbog remonta i održavanja. Ovakva atrakcija može se vidjeti jednom u dvadesetak godina. Na dnu jezera još se uvijek nalaze ostaci kuća, pilana, gostionice, trgovine kolačima i dionica stare ceste od Rijeke prema Zagrebu. 

Ovako je danas izgledalo korito Lokvarskog jezera 😀