Foto natječaj Primorsko goranske županije

Pobjednici foto natječaja Primorsko goranske županije za ožujak su Zvjezdana Pošmuga po izboru profesora Borislava Božića i Sanjin Trope po glasovima putem facebooka.

Zvjezdana Pošmuga istaknula se svojom fotografijom pod nazivom “Ni zima ni proljeće”. Po glasovima putem facbooka najveći broj glasova dobila je fotografija Sanjina Tropea pod nazivom “Proljeće u Čabru”.

Primorsko-goranska županija od 2015. godine organizira nagradni foto natječaj za fotografe amatere s područja naše županije. Sustav izbora je mjesečni, a na kraju godine biraju se i naj fotografije godine.

Tema za travanj je: Moje more, moja livada, moj vrt ili moja šuma

Kako se prijaviti?

Fotografija se dostavlja na e-mail adresu webmaster@pgz.hr, s nazivom fotografije i naslovom e-maila “Za foto natječaj”. Rok za dostavu fotografija je 26. travanj 2022.

Prijaviti se možete samo sa jednom fotografijom mjesečno. Fotografija treba biti minimalnih dimenzija 3600 x 2400 piksela za vodoravne ili 2400 x 3600 za okomite slike. Važno je i da slike budu “čiste”, bez intervencija u Photoshopu – osim osnovne korekcije svjetla i boje – i bez autorskih potpisa i rubova.

Opširnije na: https://www.pgz.hr/multimedija/mjesecni-foto-natjecaj/

Foto: “Ni zima ni proljeće” – Zvjezdana Pošmuga

Foto: “Proljeće u Čabru” – Sanjin Trope