Fox Hike Babinjak

U subotu, 5. ožujka u organizaciji Lynx and Fox, pridružite se Fox Hike Babinjaku. Aktivnosti su planirane u Delnicama s početkom u 10:00 sati.

Riječ je o druženju za žene povodm Međunarodnog dana žena. Šetnja po prirodi uz zakusku domaćih proizvoda, degustaciju domaćih likera i meda, te edukacija o medu.

Okupljanje je na toplom kod Tatjane u Centar Delnice. Kava, biljni čaj s medom, piće dobrodošlice liker od maline tete Blažice iz Udruge Plodovi Gorja Gorskog kotara i domaći kolač mame Vesne vas čekaju.
Lagani hike uz Foxice, Jelenu & Marinu, po snijegu. Šetnja šumom uz ugodne razgovore o ženkama životinja, ženama Gorskog kotara i običajima (5 km, lagana ruta bez mnogo uspona).
Degustacija više vrsta likera od bilja, trava, bobica i korjenja. Vidjet ćete i Kuću prirode Kotač Gorskog kotara koje je osmislila teta travarka Mira.
Po povratku zakuska: domaći kruh mame Laure, sir škipavac od Anite iz OPG Pintar. Iz Čabra dolazi narezak od divljači od Nicol iz Mesnica Šafar Delnice.
Degustacija i edukacija o istinama i lažima o medu i ostalim pčelinjim proizvodima uz licenciranu pčelarku Jelenu iz Med i pčelinji proizvodi- Opg Milošević.

Cijena sudjelovanja je  125 kn i uključuje:

– organizaciju i vođenje licencirane vodiče specijalistice za Gorski kotar
– kavu, čaj, likeri i domaći kolač dobrodošlice
– degustacija tri vrste likera Kuće prirode (San Huber Goranski jeger, Papra Hortus diabolicus, Plava mrča Liker od borovnice)
– zakuska uz kruh, domaći sir škripavac i narezak od divljači
– edukacija i degustacija meda i drugih pčelinjih proizvoda

I što vam više treba uz Fox Hike Babinjak!

Izvor: https://web.facebook.com/events/734138741304904/?ref=newsfeed