LeAd Airsoft Skrad

LeAd Airsoft Skrad je obrt za zabavne i rekreacijske djelatnosti koji se bavi najmom airsoft opreme.

Zbog sve veće zainteresiranosti za ovu adrenalinsku zabavu nastala je ideja najma opreme kako igrači koji prvi puta dolaze u susret sa airsoftom, kao i oni koji se žele ponekad uključiti u neki trening ili jednostavno provesti aktivan vikend sa svojim društvom, a ne žele ulagati u skupu opremu, mogu unajmiti opremu te bezbrižno uživati u airsoftu.

LeAd djeluje na području općine Skrad gdje je i sjedište obrta, ali se u ponudi nalazi i mogućnosti dolaska na adresu (ukoliko posjedujete vrt, dvorište, šumu,…mjesto gdje se može nesmetano održati airsoft ).

Oprema se može unajmiti i ako je organiziran otvoreni trening od strane AU Risovi u Skradu ili Mrkoplju te se može igrati skupa sa već postojećim igračima.

U ponudi se nalazi i najam za djevojačke i/ili momačke, rođendane, razne proslave, team building( R1 račun) i slično.

Cijena paketa koji sadrži: maskirnu košulju, zaštitnu masku, 2000 kuglica i repliku, iznosi 30 eura po osobi.

Za dolazak na vašu adresu, cijena se određuje prema kilometraži te broju zainteresiranih.

Ako želite provesti aktivan dan/vikend pun zabave i adrenalina sa svojim prijateljima, navratite u Skrad te se upustite u jednu od avantura koju nudi airsoft.

Možete se javiti ili rezervirati svoj termin na facebook stranicu LeAd Airsoft Skrad | Skrad | Facebook. te na brojeve 099 415 8377 ili 099 377 6390.