Objavljen javni pozivi za potporu poduzetnicima

Primorsko-goranska županija objavila je Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora male vrijednosti iz “Programa mjera za razvoj poduzetništva Primorsko-goranske županije za razdoblje 2022. – 2025.” te za financijsku potporu poduzetnicima u kulturi u 2023. godini.

Program mjera za razvoj poduzetništva uključuje sufinanciranje troškova opreme za prerađivačke djelatnosti, poticanje energetske učinkovitosti te potpore poduzetnicima početnicima koji prvi put otvaraju ili imaju novoosnovan obrt ili trgovačko društvo te koji posluju i imaju registrirano sjedište na području mikroregije Gorski kotar ili području otoka. Ponuda odnosno predračun ne može se prikazati kao prihvatljiv trošak, već isključivo plaćeni račun do prijave na javni poziv.

Rok prijave je 29. svibnja 2023. godine, a više informacija dostupno je na POVEZNICI.

Putem Javnog poziva za financijsku potporu poduzetnicima u kulturi podržavat će se aktivnosti u prvom redu iz djelatnosti izdavaštva i filmskog stvaralaštva, a pravo prijave imaju pravne osobe registrirane za obavljanje kulturnih djelatnosti s područja Primorsko-goranske županije.

Rok prijave na Javni poziv za financijsku potporu poduzetnicima u kulturi je 12. svibnja 2023. godine, a više informacija dostupno je na POVEZNICI.

Izvor: Objavljeni javni pozivi za potporu poduzetnicima | Primorsko-goranska županija (pgz.hr)