OKRUGLI STOL Kotar teatra – „Život srednjoškolaca u Gorskom kotaru nekad i sad“

U petak, 12. kolovoza u 18:00 sati
 
U sklopu istraživalačkog rada na dokumentarno-interaktivnoj predstavi Super GORAN! pozivamo sve prošle, sadašnje i buduće srednjoškolce iz Gorskog kotara da nam se pridruže na okruglom stolu, u petak 12. kolovoza u 18 sati u Gradskoj knjižnici Janet Majnarich u Delnicama.
 
Teme okruglog stola su život u Gorskom kotaru iz perspektive stanovnika koji su srednjoškolsko obrazovanje stekli u prošlosti ili su dio trenutnog srednjoškolskog obrazovanja u Delnicama i/ili u Gorskom kotaru. Budući da je period ljetnih školskih praznika na okrugli stol pozvani su i dobrodošli učenici koji trenutno srednjoškolsko obrazovanje stječu u obrazovnim ustanovama izvan Gorskog kotara, a ljeta provode u svom rodnom kraju.

U programu okruglog stola koji moderiraju Matija Kezele i Nikolina Majdak (ujedno i izvođači predstave Super GORAN!) osim razgovora i ugodnog druženja u poticajnoj atmosferi Gradske knjižnice Janet Majnarich sudionici će imati priliku sudjelovati i na djelu probe u sklopu predstave čija će se praizvedba održati 31. kolovoza 2022. na Kazališnoj sceni Pero Kvrgić u Delnicama, a premijera 2. rujna u Kulturnom domu Tršće.
 
Partneri projekta: Risnjak d.o.o., Srednja škola Delnice, Gradska knjižnica Janet Majnarich, Davor Grgurić-Etno udruga Prepelin’c i EOL, obrt za usluge u kulturi.