Prva utrka gumenih patkica u Čabru

Prva utrka gumenih patkica u Hrvatskoj!
 
U subotu, 9.srpnja, održat će se u Čabru prva utrka gumenih patkica rijekom Čabrankom.  Sav prihod ide u humanitarne svrhe.
 
Iako popularna širom Europe, ovakva utrka će se po prvi puta organizirati u Hrvatskoj. Manifestaciju organizira Pustno društvo Cuklar, a nakon ekološkog dijela, čišćenja vodotoka Čabranke kroz samo naselje Čabar i uređenja crvenog mostića na izvoru, održat će utrka gumenih patkica na dijelu vodotoka Čabranke unutar naselja Čabar. Sav prihod od “udomljavanja” patkica, što je uvijet da bi se pristupilo utrci, biti će uplaćen u humanitarne svrhe. U popodnevnim i večernjim satima organizirana je zabava s živom muzikom u centru Čabra.
 
Cijena udomljavanja patkice uz bon za hranu je 30 kn, a za samo udomljavanje patkice, cijena je 10 kn. Prodaja potvrda započinje 1.srpnja.
 
Manifestacija je također dio “ČABAR FEST – Festival vode, glazbe i zabave” tijekom kojeg vas u 18h očekuju 29. glazbeni susreti u dvorištu Dvorca Zrinski u Čabru sa gostima večeri: Dylan Gašparac, Mark Poje i Čabarske mažoretkinje.
 
VAŽNA NOVOST!
Utrka patkica započeti će iza koncerta Puhačkog orkestra,  oko 19 sati. Događanja na trgu započinju u 17 sati.
 

Udomitelj najbrže patkice uživati će u Tuhelju…. Dva dana kupanja…. Noćenje….Doručak…. Za dvije osobe….