“Rezolucija Zemlja”

Rangeri – čuvari prirode Gorskog kotara pridružuju se akciji Večernjeg lista “Rezolucija Zemlja”. Planirana je akcija čiščenja divljeg deponija na lokaciji Srednji Hrib, grad Čabar. Akcija je dogovorena u suradnji s komunalnim društvom.

23. travnja 2022. godine u 9 sati, Srednji Hrib, grad Čabar, organizirano je okupljanje svih zainteresiranih za čiščenje divljeg deponija.

Udruge iz cijele  zemlje pridružuju se najvećem ekološkom projektu kojeg je pokrenuo Večernji list. Riječ je o projektu „Rezolucija Zemlja“. Najveći je to projekt očuvanja prirode. Do sada su već pokrenute brojne aktivnosti kao što su pošumljavanja, čiščenja podmorja i uklanjanja divljih deponija diljem zemlje. Akciji su se pridružili i Rangeri čuvari prirode iz cijele zemlje pa tako i Rangeri Gorskog kotara.

Svi oni koji vole i žive prirodu mogu se odazvati na poziv Rangera – čuvara prirode Gorskog kotara i pomoći u čiščenju jednog divljeg deponija u Gorskom kotaru. Pa ako imate malo vremena i dobre volje, uzmite svoje grablje, vile i lopate i pridružite se akciji.  Hrana, piće i gorivo za strojeve su osigurani 🙂

Izvor: https://web.facebook.com/RangerGorskikotar