Tradicionalni turnir i zabavni program u Čabru

U petak, 1. srpnja od 17 sati u Čabru počinje tradicionalni turnir i zabavni program u Čabru. Za sve mještane i posjetitelje organizirano je mnoštvo događanja koja će trajati do dugo u noć. Organizator je Noćni streetball Čabar koji tradicionalno organizira streetball turnir u košarci.
 
SAJAM OPG-ova  
S početkom u 17:00 sati započinje sajam OPG-ova na igralištu gdje ćete imati prilike isprobati i kupiti domaće proizvode naših vrijednih OPG-ova.
 
DAN OTVORENIH VRATA  
Od 17:00 – 19:00 sati trajati će dan otvorenih vrata dvorca Zrinski pri čemu će kustos voditi sve posjetitelje u obilazak dvorca, zavičajne zbirke Grada Čabra i galerije slika Vilima Svečnjaka.
 
NOĆNI STREETBALL  
U večernjim satima održati će se tradicionalni streetball, turnir u košarci na školskom igralištu u Čabru. Svi su dobrodošli, prijave sudionika i kotizacije su u tijeku, a pobjednicima su osigurane novčane nagrade, medalje i pehari.
 
GRADSKE MAŽORETKINJE I PUHAČKI ORKESTAR  
Otvorenje turnira popratiti će gradske mažoretkinje i puhački orkestar Grada Čabra koji će svojim nastupom uveličati ovaj dan.
 
TURNIR U STRELJAŠTVU  
Turnir u streljaštvu zračnim puškama održati će se također na igralištu s početkom u 18:00 sati, a prijave i kotizacije se odvijaju na isti dan na igralištu. Onima najboljima će naravno biti uručene medalje.
 
NAPUHANCI ZA DJECU  
Tijekom cijelog dana za djecu će na igralištu biti osiguran dvorac na napuhavanje kako bi djeca mogla uživati dok roditelji obilaze sajam, dvorac ili pak sudjeluju na nekom od turnira.
 
OSTALI SADRŽAJ  
Još mnoštvo iznenađenja vas čeka u subotu, uz hranu, piće, muziku i dobru zabavu. 🙂