Doček nove godine u podne

Vrbovsko i Fužine dočekuju novu godinu u podne, u Delničkom Selu organizira se dječji doček, a u Lokvama Žabarski podnevni party


31.12.2022. s početkom u 10 sati organiziran je dječji doček Nove 2023. godine u Delničkom Selu Bake Mraz. Za dobru atmosferu pobrinuti će se Kim Verson i GAZDE. Odlična zabava je zagarantirana! https://web.facebook.com/advent.delnice

Novogodišnji Žabarski podnevni PARTY u Lokvama uz Lokvarsku Grupu “Homer” te odličnu klopu i piće Lokvarskog Buffeta “Iskra”, počinje 31. 12. 2022.g. u 11:00 sati u Domu kulture u Lokvama.

U središtu grada Vrbovsko, po prvi puta organizira se doček nove godine u podne pod nazivom “Ponoć u podne”. Početak zabave je 31. prosinca u 10 sati, a zabavni program trajat će sve do 16 sati. 

Uz gastro delicije, kilometar kobasica, balone želja, valcer na otvorenom, vatromet konfeta, posjetitelje će zabavljati i Dražen Turina Šajeta i njegov bend.

Vrbovsko je udaljeno svega sat vremena vožnje od Zagreba i Rijeke te pola sata od Karlovca, pa ako ne znate kako provesti posljednji dan u ovoj godini, imate priliku prisustvovati prvom dočeku nove godine u podne u Vrbovskom.

Tradicionalni doček u Fužinama

Već tradicionalno, 31. prosinca Fužine ispraćaju staru godinu i dočekuju novu godinu točno u podne. Ispraćaj stare i doček nove u Fužinama okupio je više stotina tisuća posjetitelja iz zemlje i inozemstva u više od 20 godina održavanja.

Program Dočeka Nove godine u podne u centru Fužina počinje u 10 sati uz nastup poznatog riječkog benda Brevis. 

U 11 sati Opatijski kukali tradicionalno će se okupati u hladnom jezeru Bajer i nazdraviti s publikom.

 
Točno 10 sekundi prije podne krenut će razigrano i veselo odbrojavanje uz glazbu i stručno vodstvo Josipa Krmpotića.
Scenografiju pozornice tijekom odbrojavanja krasit će vatreni scenski efekti. Pripremite se i na brojne nagradne igre i bogatu ugostiteljsku ponudu koju će upotpuniti i domaći proizvodi goranskih OPG-ova.
 
Od 11:00 do 14:00 sati moći ćete uživati u romantičnoj vožnji kočijom, a za najmlađe se planira poseban Dječji doček koji će započeti u 16 sati, odmah iza dočeka za velike, a održavat će se na poluotoku Čoka. Doček za najmlađe uveselit će cirkus show, šetnja na štulama, igre s balonima, interaktivne radionice i fire show.
 
Cijelo događanje kulminirat će vatrometom uz bajkovito jezero Bajer u podnevnim satima kada će nebo nad Fužinama obasjati i zvjezdice.
 
Dakako, i ovaj dio programa pratit će glazbena podloga i ponuda domaćih ugostitelja. 
 
Organiziran je i vlak iz Rijeke koji polazi za Fužine u 8:50 sati, a povratak je planiran u 15:30 sati. Za više informacija o vlaku: 051/322-455 ili 099/608-3620.

Doček u podne u Vrbovskom

Doček u podne u Fužinama

Dječji doček u Delnicama