Ispraćaj stare godine u podne u Gorskom kotaru

Tradicionalni ispraćaj stare godine u podne u Fužinama

Već tradicionalno, 31. prosinca Fužine ispraćaju staru godinu i dočekuju novu godinu točno u podne. Ispraćaj stare i doček nove u Fužinama okupio je više stotina tisuća posjetitelja iz zemlje i inozemstva u više od 20 godina održavanja. Program započinje u 10:00 sati. Zabavljat će vas grupa Vigor i Insula band. Točno 10 sekundi prije podne krenut će razigrano i veselo odbrojavanje uz glazbu i stručno vodstvo.

“Ponoć je u podne” ispraćaj stare godine u podne od nedavno ima i Vrbovsko

Od prošle godine i Vrbovsko ispraća staru godinu u podne. Prošlogodišnja je manifestacija privukla mnogobrojne posjetitelje koji su na gradskom trgu, od 10:00 sati ujutro, uz bogatu gastro ponudu, pjesmu i veselje, ispratili staru godinu točno u podne.

Na manifestaciji “Ponoć je u podne” ove će godine, 31. prosinca 2023. od 10:00 do 16:00 sati, posjetitelje zabavljati glazbeni band “Ljubavnici i Elixir”. Nekoliko sekundi prije 12:00 sati,  stanovnici Vrbovskog i svi posjetitelji, imati će priiku, po drugi put, ispratiti staru godinu u podne, na tržnici u Vrbovskom, uz glazbenu podlogu i bogatu ugostiteljsku ponudu. 

Zlatna zdravica u Lokvama

I Lokve ispraćaju staru godinu u podne, 31. prosinca 2023. uz zlatnu zdravicu i glazbenu podlogu grupe Homer, od 10:00 sati na trgu ispred DKC Žaba.

Dječji doček Nove godine u Selu Bake Mraz u Delnicama

U Selu Bake Mraz, zadnjeg dana u godini, uz Kim Verson i Trio Marinero ispratiti će staru godinu i stari i mladi na dječjem dočeku nove godine, 31.12.2023. od 10:00 do 15:00 sati.
 

Novogodišnji koktel u Ravnoj Gori

Iako je mnogima najpoznatiji ispraćaj stare godine u podne u Fužinama, koje su i započele ovu tradiciju, s obzirom na hladne goranske noći, ne čudi da i druga goranska mjesta organiziraju dnevni ispraćaj stare godine na otvorenome, za odrasle ili za djecu, a u Ravnoj Gori su skloniji zdravici, prvog dana u novoj godini, ispred SPC Goranka od 10:00 sati pod nazivom “Novogodišnji koktel“.

Novogodišnji koktel u Ravnoj Gori započinje 01.01.2024. u 10,00 sati uz piće dobrodošlice, obiteljsku šetnju, okupljanje na novogodišnjoj zdravici uz domaću zakusku, tople napitke i živu glazbu Tria Kumpanjoni.

Fužine, ispraćaj stare godine 2022.
Vrbovsko, ispraćaj stare godine 2022.
Moglo bi vas zanimati:
Podijeli s prijateljima