Koncert grupe ABBA – Real tribute banda u Plešcima

U subotu, 6.8.2022. od 18:00 sati u Plešcima (Čabar) vas očekuje dobra zabava, radionice za djecu, koncert riječkog banda “Old school” i Real tribute banda – ABBA koji će vas zabaviti poznatim hitovima koji  su obilježili generacije diljem svijeta. Koncert se održava na igralištu u Plešcima. Ulaz na koncert je besplatan. 
 
Koncert za pamćenje
Po prvi puta u Plešcima (Čabar) održava se veliki koncert grupe ABBA, Real tribute banda, jedne od najpopularnijih pop grupa na svijetu čije su pjesme obilježile generacije.
 
Bezvremenski hitovi poput “Dancing Queen”, “Mamma Mia”, “Take A Chance Of Me”, “The Winner Takes It All”, “Super Trouper”, “Fernando” i brojni drugi, dominirali su vrhovima glazbenih top ljestvica i utjecali na suvremenu pop glazbu.
 
U subotu, 6.8.2022., pozivamo vas na nastup ove sjajne četvorke kako bi uz originalne kostime, scenu i koreografiju uživali u hitovima legendarne grupe. 
 
Zabava za stare i mlade
Da bi zagrijali atmosferu i uveli nas u svijet rock i pop glazbe, kao predgrupa za bend ABBA dolazi Old school band iz Rijeke koji će prisutne zabavljati hitovima ex-yu glazbe.
 
Zabava i sjajno druženje je zagarantirano.
Ulaz na koncert je besplatan, a događanja započinju u 18:00 sati prilikom čega će se, osim glazbe, moći uživati u zabavnom sadržaju i radionicama za djecu.