Putopisac Hrvoje Jurić gost knjižnice u Delnicama povodom mjeseca knjige

U srijedu, 8. studenoga 2023. u 19 sati u knjižnici Janet Majnarich Delnice održati će se multimedijsko predavanje i promocija knjige Put sjevera u kojoj je putopisac Hrvoje Jurić opisao 2100 kilometara dugo zimsko putovanje na dva kotača od Osla do Nordkappa.
 
Avanturist, biciklist i fotograf Hrvoje Jurić u avanturu se uputio električnim biciklom sa psima Enom i Maxom u posebno opremljenoj prikolici. Tijekom 45 dana putovanja u ekstremnim uvjetima, kad su temperature padale i ispod -40 °C, ovaj je neobični spoj putnika dnevno prelazio od 70 do 100 kilometara.
 
Put od Skandinavskog gorja do krajnjeg sjevera, omeđenog snijegom i ledom, nastavak je putovanja oko svijeta koje je ovaj putopisac iz Slavonije realizirao 2019. godine, čime je neslužbeno postavio četiri Guinnessova rekorda.
 
Njihove je dogodovštine na Facebook stranici https://www.facebook.com/GiantWorldTour pratilo više od 3 000 000 ljudi, a dio te pustolovine prikazivao se svakog tjedna i u emisiji Dobro jutro, Hrvatska.
 
Dođite na promociju knjige o 2100 kilometara dugom zimskom putovanju na električnom biciklu od Osla do Nordkappa i uputite se u neobičnu avanturu s putopiscem Hrvojem Jurićem!
 
Srijeda, 8.11. 2023.u 19 sati
Podijeli s prijateljima