Stara škola Kreka – iz tame u svjetlo

U Radničkom domu Delnice, u četvrtak, 18. svibnja 2023. u 20:00 sati, poznati hrvatski reper, Marin Ivanović – Stoka, izvest će svoju predstavu “Stara škola kreka – Iz tame u svjetlo”.

Edukativna predstava „Stara škola kreka – Iz tame u svjetlo“, autobiografska je monodrama Marina Ivanovića – Stoke, koji, iako pokleknuvši pred paklom droge, nije odustajao od sebe. Nije odustala ni njegova obitelj. Vratio se na pravi put, iz najcrnje tame u svjetlo uz Božju pomoć.

Ovo je priča o jednom pjevaču, koji je bio ovisan 18 godina o kokainu i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati.

Ovo je predstava koju treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi sa problemom i prepoznati ga u samom početku.

Ulaznice u pretprodaji dostupne su po 10,00 EUR (75,34 kn), u Caffe baru Americano – Delnice. Ulaznice možete kupiti  i sat vremena prije izvedbe, 18. svibnja 2023., po 15,00 EUR (113,02 kn). Stoga kupite svoje ulaznice na vrijeme 😀.

Organizator: KOTAR TEATAR