Prva jedinstvena booking platforma za Gorski kotar i profesionalni property management

Za sve one koji žude za avanturom u netaknutoj prirodi ili mirnim odmorom pod zvjezdanim nebom, Gorski kotar nudi nezaboravna iskustva i skrivena blaga koja čekaju da budu otkrivena.

U samom srcu ove bajkovite regije, nalazi se Turistička agencija Poonkt koja nije samo posrednik u planiranju vašeg odmora, već i čuvar autentičnog iskustva. Jedinstvena booking platforma i profesionalni property management čine Turističku agenciju Poonkt nezaobilaznim partnerom za posjetitelje i iznajmljivače u Gorskom kotaru. Njihova posvećenost kvaliteti, gostoprimstvu i očuvanju prirodnih ljepota regije čini ih istinskim čuvarima ovog divnog kutka Hrvatske.

Što je to što ovu agenciju čini posebnom?

Voditeljice agencije, Antonija i Lana, godinama brinu o mnogobrojnim kućama i apartmanima za najam, stoga su odlučile pokrenuti jedinstvenu booking platformu za Gorski kotar i ponuditi iznajmljivačima profesionalni property management. Ova platforma nije samo još jedno mjesto za rezervaciju smještaja – to je prvo digitalno središte koje spaja posjetitelje Gorskog kotara s autentičnim iskustvima i domaćinima koji strastveno dijele ljepote svoje regije. Prilikom posjeta Gorskom kotaru, Poonkt vam može pružit personalizirane preporuke i savjete, pomažući vam tako da stvorite svoje savršeno putovanje po mjeri.

 Zašto surađivati s Poonkt turističkom agencijom?
  • konkurentnost izlazne cijene
  • automatska sinkronizacija kanala
  • oglašavanje na više od 12 OTA kanala
  • prva lokalna i eko OTA agencija za područje Gorskog kotara
  • izvrsno poznaju Gorski kotar i njegovo tržište
  • mogu upisati goste u e-Visitor na licu mjesta
  • odlično poznaju strane jezike
  • slobodni ste ugovarati suradnje i s drugim agencijama
  • imate svog kontakt savjetnika

Suradnja s lokalnim agencijama i poduzetnicima pomaže stvaranju poticajnog okruženja koje će zadržati mlade ljude u Gorskom kotaru i pridonijeti održivom razvoju regije. Poticanje mladih da ostanu i nastave poslovati u Gorskom kotaru može biti ključno za očuvanje lokalne turističke industrije.

Postani dio Poonkt obitelji 😀

Dakle, ako sanjate o bijegu u netaknutu prirodu Gorskog kotara ili tražite pouzdanog partnera za upravljanje svojom nekretninom, Turistička agencija Poonkt je vaša destinacija. Doživite Gorski kotar na jedinstven način i stvorite uspomene koje će trajati čitav život uz pomoć lokalne agencije.

Više informacija možete pronaći na web stranici: https://poonkt.hr.

Kontakt: 091 617 5182 (Antonija), 091 617 5186 (Lana); e-mail: poonkt@poonkt.hr

Podijeli s prijateljima