“Mladi mladima” u Ravnoj Gori nastupa Neno Belan i Fiumensi

U subotu, 2. prosinca 2023. godine u 20:00 sati, u Domu kulture u Ravnoj Gori, biti će jubilarna, deseta po redu, glazbena manifestacija “Mladi mladima” na kojoj će nastupiti: Flanera, The Knaff, Sultans of Pink, riječki DJ Provokator, Neno Belan i Fiumensi.

S ovim glazbenim virtuozom na kontrolama, očekujte putovanje kroz vremensku kapsulu kroz posljednjih deset godina glazbenih uspjeha. Njegov zvuk je spoj energije, ritma i čiste strasti prema glazbi.

“Sultans Of Pink” je nastao kao uspješna kolaboracija članova dvaju Ravnogorskih bendova “Inside Mystic” i “Fingerprint” koji udružuju snage u dinamičnoj suradnji koja okuplja najbolje od hard-rock i pop-rock hitova!

Bend je bio aktivan od 2011. do 2017. g. i ovo je njihovo prvo okupljanje od tada. Na repertoaru će se naći klasici koje je bend nekada svirao, pjesme Parnog Valjka, Atomskog skloništa, Zabranjenog pušenja,…

Nakon prošlogodišnjeg reunion-a povodom desete godišnjice osnutka benda, “oni koji besciljno lutaju” vraćaju se uveličati i jubilarno deseto izdanje manifestacije “Mladi Mladima”.

Desetljeće glazbene magije u Ravnoj Gori
 

Što očekivati:

Pripremite se na putovanje kroz posljednjih 10 godina nevjerojatnih melodija koje su definirale trenutke u vašim životima. Manifestacija Mladi Mladima, povodom 10. godišnjice, proslava je moći glazbe koja ujedinjuje, nadahnjuje i stvara vječna sjećanja.

Nastupi uživo:

Talentirani umjetnici i glazbenici koji su bili dio naše glazbene obitelji izaći će na pozornicu i održati legendarne izvedbe. Od nostalgičnih klasika do trenutačnih vrhova ljestvica, ima za svakoga ponešto! Glavni izvođači večeri su Neno Belan & Fiumensi, a popratit će ih ravnogorski bendovi Flanera, The Knaff, Sultans of Pink, te riječki DJ Provokator!

Beerpong:

Kao i prošle godine odlučili smo vas zagrijati s natjecanjem u beerpongu. Uskoro više o natjecanju, ali vjerujemo kako nećete htjeti propustiti priliku da kući ponesete djelić slavlja!

Podijelite ljubav:

Pozovite svoje prijatelje, obitelj i kolege glazbene entuzijaste da nam se pridruže u ovoj posebnoj prigodi. Učinimo noć za pamćenje i zajedno stvorimo nove uspomene!

Informacije o ulaznicama:

Ulaznice će se moći kupiti isključivo na ulazu na događaj, a njihova cijena 10 eura.

Idemo zajedno proslaviti desetljeće glazbenih prekretnica, prijateljstva i magije koja se događa kada pustimo glazbu da svira. Pripremite se za nezaboravnu noć “Mladi Mladima 10”.

Iz daleke Amerike ponovno nam dolazi jedno zagrijavanje za Mladi Mladima 10! Pripremite se i ove godine za Beer Pong natjecanje!🍻💫✨

📍Gdje i kada?⏰
Dom kulture u Ravnoj Gori, 02.12.2023. u 19 sati!

💸Kol’ko para?💸
8 eura po timu. Plaća se na dan odvijanja turnira.

👭Koliko je članova u timu i koliko se timova može prijaviti?👬
Tim je oformljen od dvije osobe. Maksimalan broj timova koji se mogu prijaviti je 10, te su odabrani pravom prvenstva (‘ko prvi, njegova djevojka). U slučaju da se tim ne pojavi na natjecanju, slijedi ga drugi tim (također pravom prvenstva). Timovi koji će se natjecati bit će objavljeni na dan koncerta!

🤓Koja su pravila igre?🧐
Koriste se čaše od 0.5 l koje su napunjene vodom i jednak broj čaša napunjen pivom koje se nalaze sa strane stola. Ukupan broj čaša u koje morate ubaciti spomenutu lopticu je 10 poslagane u formatu 1-2-3-4. Loptica se u protivnikovu čašu može ubaciti na dva načina – direktno ili odbijanjem od stola. Ukoliko se loptica ubacuje odbijanjem od stola protivnik mora popiti dvije čaše piva, ali može odbiti lopticu rukom prije nego se ona nađe u čaši. Direktnim gađanjem u čašu protivnik ne smije odbiti lopticu, a potrebno je popiti pivo iz jedne čaše.

Pogođene čaše sklanjaju se sa stola. Ako se tijekom igre slučajno prevrne jedna od čaša, igra se nastavlja bez dodatnog nadopunjavanja i ta čaša se uklanja. Igra je gotova kada jedan od timova ostane bez čaša. Utakmice će biti vremenski ograničene u ovisnosti o ukupnom broju ekipa. Format natjecanja bit će određen na dan turnira.

Nakon što počnu svirati bendovi, sudionici turnira moraju biti u blizini. Ako se sudionici na nalaze kod stola, a njihov je red za igrati – slijedi diskvalifikacija.

🎉Gdje mogu prijaviti svoj tim?🎊
Možete prijaviti svoj duo za ispijanje piva na sljedećem linku: https://forms.gle/pg6MCZEpyPeGNntz5

Vidimo se i ove godine, živili! 

Organizatori “Mladi mladima”: Udruga mladih “Mataferčk” iz Ravne Gore

Podijeli s prijateljima