Obavijest o isključenju električne energije

Općina Ravna Gora obavještava svoje stanovnike da će u srijedu, 22.11.2023. od 8:00 do 11:00 sati, zbog zakazanih radova, doći do isključenja električne energije u pojedinim ulicama u Ravnoj Gori, a to su ulice:

Ivana Gorana Kovačića; parni brojevi od kućnog broja 138 do 200 i neparni kućni brojevi od 141 do 229, Vatrogasna ulica, Školska, Matanovci; od parnog broja 2 do 28 i neparni kućni brojevi od 1 do 25.

U slučaju lošeg vremena radovi se mogu odgoditi !!!

Osim Ravne Gore, 22.11.2023. predviđena je privremena obustava električne energije u Delnicama i Vrbovskom, a 23.11.2023. u Brod Moravicama, Brodu na Kupi, Fužinama i Moravicama.

Informacije o privremenoj obustavi električne energije za sva mjesta u Gorskom kotaru, možete pogledati ovdje: https://www.bezstruje.com.hr/ Klikom na stranicu odaberite iz izbornika Elektroprimorje Rijeka i ispostava Skrad za Gorski kotar ili direktan link: BezStruje.

Stranica “BezStruje” napravljena je u najboljoj namjeri kako bi unaprijed i (polu)automatski upozorila građane o isključenjima struje u njihovim ulicama i mjestima. Korištenje na vlastitu odgovornost i bez ikakvih garancija. Ovo nije servis HEP Grupe niti je s njom povezan. Kontakt adresa bezstruje@outlook.com.

Obavijest o poremećaju vodoopskrbe možete vidjeti ovdje: http://www.komunalac.hr/VIO/

Podijeli s prijateljima