Proljetni sajam u Delnicama

I ove godine Grad Delnice organizira još jedan Proljetni sajam!🌿🌷
 
Sajam će se održati 11.5.2024. od 9:00 do 18:00 h u Radničkom domu Delnice.
 
Na samom sajmu osim mnogobrojnih izlagača raznih domaćih proizvoda i rukotvorina te nastupa i glazbenog programa moći ćete degustirati poznati goranski nadjev i kolače. Također očekuje nas i natjecanje u kuhanju kotlića te mogućnost degustacije istog.
 
Pozivamo Vas da nas posjetite iz Rijeke i Ogulina vlakom! 🚂
Budite nam dragi gosti na ovom jedinstvenom druženju u najvišem gradu Hrvatske uz mogućnost putovanja vlakom! Što vas očekuje:
šetnja uz naše vodičice u dva termina 9h i 12h uz razgledavanje znamenitosti poput: spomenika snijegu, Parka kralja Tomislava, ljubavne staze, gatera s jelenima lopatarima, vidikovca na grad i dolinu rijeke Kupe, jedine skijaške skakaonice sve to uključuje kratka šetnja, a duža će uključiti i ravnu šetnju zaštićenom park šumom Japlenški vrh uz raznolike priče o flori i fauni naših prostora, za one jako zainteresirane postojati će i mogućnost posjete spomeniku graditeljske baštine “Kući Rački” u kojoj ćemo vam prezentirati starinski način života te tradicionalnu narodnu nošnju i predmete.
Nakon šetnje svi zajedno prošetati ćemo na manifestaciju “Proljetni sajam” koja se održava u Radničkom domu gdje ćete imati mogućnost razgledati štandove mnogobrojnih izlagača raznih domaćih proizvoda i rukotvorina te poslušati nastupe i glazbeni program, a i moći ćete degustirati poznati goranski nadjev i kolače.
 
VOZNI RED VLAKA
Iz Rijeke kreće u 7:35h, u Delnice dolazi u 8:47h, iz Delnica kreće za Rijeku 11:54h te je tamo u 13:02h (Šetnja za ovu opciju počinje u 9h sa željezničkog kolodvora Delnice)
Iz Ogulina kreće u 10:52h, u Delnice dolazi u 11:52h, ponovno iz Delnica kreće u 15:13h te vas dovodi u Ogulin 16:18h (Šetnja za ovu opciju počinje u 12h sa željezničkog kolodvora Delnice)
Provjera voznog reda: https://prodaja.hzpp.hr/
Obje opcije vam daju u Delnicama 3h što je dovoljno za uživanje u navedenom programu.
 
Besplatna putovanja za djecu i umirovljenike / napravite unaprijed PAMETNU KARTICU, info:
 
ŠETNJE za one koji dolaze vlastitim prijevozom počinju u 9h ili 12h na željezničkom kolodvoru Delnice. Parking je osiguran i besplatan oko stanice, te najava nije potrebna.
 
Cijena: Šetnji se priključujete gratis, ulaznica u Kuću Rački (opcionalno) 2 EUR po osobi, ulaznice za Proljetni sajam nema
 
Vidimo se!!😃
 
Podijeli s prijateljima