Manifestacija “Super dani vani”, izletište Kamačnik – Vrbovsko

Gdje otići na produženi vikend krajem svibnja?

Vrbovsko – izletište Kamačnik i ove godine organizira manifestaciju pod nazivom “Super dani vani”.

Svi oni koji na manifestaciji “Super dani vani”, žele izlagati svoje autohtone proizvode i suvenire, mogu se za izlaganje prijaviti putem linka: https://visitvrbovsko.hr/prijava-za-izlaganje-autohtonih-proizvoda-i-suvenira-na-manifestaciji-super-dani-vani-2024-godine/

30 svibnja očekuje vas tradicionalno kulinarsko natjecanje u spravljanju lovačkog kotlića, a 01. lipnja zabavno natjecanje u pjevanju i plesu „Zeleni mikrofon & Kamačnik dance“ te planinarski pohod na Bijelu kosu.

 
30.05.2024. – NATJECANJE U SPRAVLJANJU LOVAČKOG KOTLIĆA

Prvi manifestacije Super dani vani rezerviran je za natjecanje u  spravljanju LOVAČKOG KOTLIĆA . Očekuje vas mnogo dobre zabave, glazba uživo, domaći specijaliteti, šetnja jednim od najljepših hrvatskih kanjona i druženje s poznatim televizijskim kuharom Tomislavom Špičekom. Prijavite ekipu putem obrasca dostupnog  na web stranici: www.visitvrbovsko.hr ili www.vrbovsko.hr , gdje ćete pronaći više informacija o natjecanju u spravljanju LOVAČKOG KOTLIĆA  te uplati kotizacije .

Prijavi se: https://visitvrbovsko.hr/obrazac-prijave-ekipa-za-natjecanje-u-spravljanju-lovackog-kotlica-vrbovsko-super-dani-vani-2024-godine/

 
01. 06. 2024. – ZELENI MIKROFON & KAMAČNIK DANCE

Pozivamo sve zainteresirane od 5-16 godina koji žele pokazati svoj talent , pritom se dobro zabaviti i osvojiti vrijedne novčane nagrade, da se prijave na natjecanje u pjevanju i plesu  „ZELENI MIKROFON & KAMAČNIK DANCE“ . I ove godine svim natjecateljima osiguravamo besplatan obrok i diplome za sudjelovanje, te mogućnost boravka u  kreativnim radionicama.

Svoje sudjelovanje prijavite putem obrasca dostupnog na web stranici www.visitvrbovsko.hr ili www.vrbovsko.hr , gdje ćete pronaći  više informacija o natjecanju.  Kotizacija za sudjelovanje se ne plaća.

 Prijavi se: https://visitvrbovsko.hr/obrazac-prijave-za-natjecanje-u-pjevanju-i-plesu-zeleni-mikfofon-kamacnik-dance-vrbovsko-super-dani-vani-2024-godina/

 
01. 06. 2024. – PLANINARSKI POHOD NA BIJELU KOSU (1289 M)

Ljubitelje planinarenja i osvajanja vrhova pozivamo da nam se priključe u usponu na Bijelu kosu. Početak pohoda započinje u 9,00 sati registracijom sudionika i pićem dobrodošlice u  izletištu Kamačnik Staza započinje ulaskom u kanjon Kamačnik i duga je cca 11 km za što je potrebno 7 sati hoda. Prvi dio staze vodi kroz Kamačnik, a uspon na Bijelu kosu započinje skretanjem na planinarsku stazu neposredno prije zadnjeg mostića. Šumskom stazom i ponekom dionicom makadama dolazimo na vrh koji je označen ugrađenim tuljkom u stijeni s  istaknutom KT, a pored njega u kamenu se nalazi i planinarski žig, koji je prava poslastica za sve planinare. S vrha se pružaju vidici na sjever i sjeverozapad, a posebno je lijep vidik na Grad Vrbovsko. Kao i svako planinarenje nakon napornog ali nadasve ugodnog pješačenja nagradit ćemo se  ručkom i druženjem.

Organizator pohoda PD „Rudač“ Moravice – kontakt za informacije i prijave: Gordana Vučinić – 091 5475 852.

https://planinarenje.hr/staze/vrbovsko-zeljeznicka-stanica-bijela-kosa?odrediste=bijela-kosa

Organizator: https://visitvrbovsko.hr/druzenje-na-otvorenom-super-dani-vani-30-05-03-06-2024/

Podijeli s prijateljima