Vodič za vlasnike pasa “Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji”

Povodom Svjetskog dana zaštite životinja, 04. listopada 2021. godine, predstavljen je vodič za vlasnike pasa Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji. Vodič je edukativne i promotivne prirode te na jednom mjestu okuplja najbitnije informacije za šapice i njihove vlasnike koji planiraju posjetiti ili se nalaze u Primorsko-goranskoj županiji.

Iz pera stručnjaka za rad sa psima i njihovim vlasnicima možete saznati kako psu pomoći da uz što manje stresa šeće gradskim ulicama i vozi se u javnom gradskom prometu. Saznajte kako prepoznati kada je psu neugodno, kako mu umanjiti stres i pružiti prvu pomoć u kriznim situacijama. Tu je i bonton u kojem ćete pronaći sve što treba znati o suživotu s drugim ljudima i životinjama. U Vodiču se nalazi i popis plaža, ideje za šetnje i  kvalitetno provedeno vrijeme u prirodi. U Vodiču možete pronaći i osnovna pravila za ulazak u RH i putovanje sa šapicom, što ako se Vaš pas izgubi, kao i osnovne informacije o zaštiti životinja. Dodatna vrijednost Vodiča je što promovira naše područje kao pet friendly destinaciju koja se može posjetiti cijele godine.
 
Vodič je izrađen u interaktivnoj digitalnoj verziji. Klikom na sadržaj možete preskakati na dijelove Vodiča koji Vas zanimaju ili pak uvećati fotografije i uživati u prekrasnim prizorima šapica na našem području. Vodič je izrađen u hrvatskoj i engleskoj verziji, kako bi se istim mogli služiti i strani gosti. Vodič je financiran sredstvima Primorsko-goranske županije, a prijevod na engleski jezik je sufinancirala Turistička zajednica Kvarnera.
 

Vodič možete pregledati ovdje:

–       hrvatska verzija: VODIC KRAS-a Sapicama po PGZ-u HR
  
–       engleska verzija: VODIC KRAS-a Sapicama po PGZ-u HR
 
Podijeli s prijateljima