Gorski park Kupjak /sanjkalište “Gorski sjaj”

Ažurirane informacije o sanjkalištu pročitajte ovdje: Sanjkališta u Gorskom kotaru.

U srcu Gorskog kotara, na preko 700 mnv, u zagrljaju netaknute prirode, čeka vas Gorski park Kupjak. Kupjak je naselje u Hrvatskoj u općini Ravna Gora. Na toj lokaciji očekuje vas sanjkalište s pokretnom trakom (kad ima snijega), Tubby staza s pokretnom trakom (kad nema snijega), okrjepa, smještajni objekt s pet soba, edukacijska dvorana i osiguran parking.

Smještajni objekt nudi pet udobno opremljenih soba uređenih rustikalnim stilom. Idealno za opuštanje i odmor u prirodi s obitelji i prijateljima.

Sadržaj sobe: bračni krevet i jedan dodatni ležaj, grijanje, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, pisaći stol i kupaonica s tuš kabinom. Wifi je besplatan. Moguće je rezervirati i doručak.

Na mirnoj lokaciji, u srcu Gorskog kotara, čeka vas odmor kakav niste mogli niti zamisliti.

Novo otvorena edukacijska dvorana Runolist je prostor za održavanje radionica, predavanja, timskih sastanaka, raznih edukacija i još mnogo toga. Odlična prilika za spajanje ugodnog s korisnim. Rad u motivirajućoj prirodnoj okolini i bijeg od svakodnevne rutine.

Kad nema snijega, jednako je dobra adrenalinska vožnja na umjetnoj Tubby stazi. Za spuštanje tubby stazom koriste se posebne tube. Ukoliko pada kiša spuštanje tubby stazom nije moguće.

Za vrijeme zimskih mjeseci, kad ima dovoljno snijega, posjetitelji mogu uživati na sanjkalištu “Gorski sjaj”. Pored sanjkališta je pokretna traka. Osigurano je poravnavanje staze i umjetno zasnježivanje.  Sanjkalište je službeno otvoreno 17. prosinca 2021. g.

Na facebook stranicama Gorski park Kupjak provjerite radno vrijeme i raspoloživost objekta odnosno što je trenutno otvoreno. Možete ih kontaktirati i putem maila i telefona: info@gorskiparkkupjak.hr ili 091/3033-029
Adresa: Kupjak 84 c 51313 Kupjak

Adresa na koju ako jednom dođete, vraćat ćete se u svako godišnje doba 🙂

Izvor: https://web.facebook.com/gorskiparkkupjak/

Više o sanjkalištima u Gorskom kotaru: Sanjkališta u Gorskom kotaru

Podijeli s prijateljima