Kupališta u Gorskom kotaru

Život u ritmu prirode i s njom ujedno je i prilika za aktivan odmor ili jednostavno uživanje u opuštajućem ambijentu. Potpuno osvježenje u vrućim danima ljeta pronađite na našim kristalno čistim rijekama i jezerima u kombinaciji sa svježim zrakom.

LOKVE

Kupalište Stari motel na Lokvarskom jezeru sa prirodnim i plutajućim plažama. Ugostiteljska ponuda i kemijski toaleti su na lokaciji tijekom ljetnih mjeseci, a moguć je i najam kajaka (091/404-0115) te vožnja Splavom Čača.

Google lokacija : https://maps.app.goo.gl/Lo9N3rYeR8D2dFb29

FUŽINE

Kupalište na jezeru Bajer kod beach bara Čoka & kupalište kod beach bara Hunter. Lokacije imaju ugostiteljsku ponudu, kemijske toalete. Najam čamaca i SUP dasaka (099/565-5682). Dodatno kupalište naći ćete i na jezeru Lepenica sa prirodnom plažom bez dodatnih sadržaja.

Google lokacije:

https://maps.app.goo.gl/ygSYjNCkgH6MhvgRA

https://maps.app.goo.gl/nENY8dUCMDYf6Fw49

https://maps.app.goo.gl/Ka9NMzL9TKvYdXYa6

BROD NA KUPI

Uređeno kupalište “Pritiske” na rijeci Kupi kraj sela Gusti Laz uz nekoliko mjesta za roštiljanje te bez dodatnih sadržaja.

Google lokacija: https://maps.app.goo.gl/rrAC3dK2ddXinHbKA

VRBOVSKO

Uređeno kupalište na rijeci Kupi kod mjesta Klanac ispod restorana Mirni kut. Mogućnost najma kanua ili kajaka (KUPA SPORTS ) https://visitvrbovsko.hr/rafting-kanuing/)

Google lokacija: https://maps.app.goo.gl/yGLd5JXQFyN2D5EL6

Izvor: https://www.facebook.com/tz.gorskikotar

Foto: Novi list

Moglo bi vas zanimati: “Istine i zablude o Gorskom kotaru” 😎