Dan Općine, Župe i Škole u Ravnoj Gori

Dan Općine, Župe i Škole u Ravnoj Gori obilježava se 15. listopada.

Povodom obilježavanja Dana Općine, župe Ravna Gora, blagdana sv. Terezije Avilske te Dana Osnovne škole Dr. Branimira Markovića  organizirane su brojne manifestacije i održana je svečana sjednica u Domu kulture u Ravnoj Gori.

Općinsko vijeće Ravne Gore dodijelilo je i godišnje nagrade istaknutim ravnogorcima. Godišnju nagradu dobio je olimpijac Marko Skender. Marko je na 24. Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu nosio zastavu Hrvatske na otvaranju Igara i svojim nastupima uveliko promovirao svoj kraj i svoju domovinu. Ankica Crnić Zahvalnicu je primila za doprinos u promicanju kulture i tradicije ovoga kraja, a velečasni Robert Riman za višegodišnji svećenički rad na području Ravne Gore.

 

Čestitka Općinskog načelnika Općine Ravna Gora – g. Mišela Šćuke uoči proslave Dana Općine Ravna Gora i blagdana Župe sv. Terezije Avilske, kao i dana Osnovne škole Dr. Branimira Markovića Ravna Gora:
 
Svim žiteljima naše Općine Ravna Gora, ali i onima koji Ravnu Goru (kao i sva ostala naselja na području naše Općine) nose u svom srcu, u ime Općine Ravna Gora i svoje osobno ime od srca čestitam Dan Općine i blagdan sv. Terezije Avilske, nebeske zaštitnice naše Općine i Župe, koju slavimo upravo na današnji dan – 15. listopada.
Također, svim učenicima, njihovim roditeljima, ravnateljici te nastavnom i drugom osoblju Osnovne škole Dr. Branimira Markovića Ravna Gora upućujem iskrene čestitke povodom Dana Škole.
Upućujem i iskrene čestitke ovogodišnjim dobitnicima općinskih priznanja, kao i svim nagrađenima u okviru Javnog poziva za najljepše uređenu okućnicu, pročelje kuće i balkon na području Općine Ravna Gora u 2022. godini.
Koristim ovu priliku da zahvalim svim ustanovama i institucijama, gospodarstvenicima, udrugama, društvima te svima onima s kojima Općina Ravna Gora uspješno surađuje. Zahvaljujem svima koji svojim trudom i radom na bilo koji način doprinose razvitku ovog ravnogorskog kraja.
Samo zajedno možemo više i bolje te se nadam da ćemo sa zajedničkom željom, znanjem i kvalitetnim idejama učiniti našu Općinu Ravnu Goru i sva njena naselja (Staru Sušicu, Ravnu Goru, Stari Laz, Šije, Leskovu Dragu i Kupjak) još ugodnijim i poželjnijim mjestom za život.
 
Vaš Načelnik – Mišel Šćuka!
 
Preuzmi program: PROGRAM