Vikend događanja u Ravnoj Gori

(aktivnosti se događaju u paralelnom svemiru pa ako niste u njemu, zanemarite objavu)

U kinu „Ravna Gora“ već u petak navečer možete pogledati akcijski film „Nada umire posljednja“.  Istovremeno u Knjižnici „Ravna Gora“, poznata autorica predstavlja knjigu „Zaboravljeni kraj“.

Pet minuta nakon toga (trčite do Sportskog centra Ravna Gora), trčite što brže možete da barem ne propustite kraj sportskog turnira pod nazivom „Snijeg u Gorskom kotaru“. Nakon turnira slijedi zabava do dugo u noć. U noćnom klubu „Ravna Gora“, ravnogorski bend „Neodoljiv Gorski kotar“ svira do jutra, a u klubu je i organizirana podjela medalja nakon završenog turnira „Snijeg u Gorskom kotaru“. Za one ozbiljnije, u Domu kulture „Ravna Gora“ organiziran je koncert „Snježne radosti“, nastupaju zborovi iz cijele zemlje.

U subotu rano ujutro, ako ste tek izašli iz noćnog kluba, krenite do zgrade komunalnog društva gdje vas čeka organizirana podjela 500 sadnica kukurijeka. A ako se pitate kakva je to buka, sve je u redu, glavnom ulicom prolaze puhački orkestri koji u pet po popodne imaju završni nastup na glavnoj pozornici u centru Ravne Gore.  U novo otvorenoj multifunkcionalnoj dvorani od jutra traje turnir „Zeleno srce Hrvatske“, međunarodni susret plesnih skupina iz cijele Hrvatske.

Opustiti se možete na bazenu „Ravna Gora“, u multifunkcionalnoj dvorani. Dvoranu možete iznajmiti i za mali nogomet, košarku ili tenis. Ako ste od onih koji vole trčati (iako niste ništa ukrali), ne brinite, čeka vas “Run Gorski kotar“,  trči se od Kupjaka preko Ravne Gore do Stare Sušice i nazad.

I kad padne mrak, ponovo se možete opustiti u Noćnom klubu „Ravna Gora“, ali odite spavat barem oko dva ujutro jer sutra vas čeka Bike tour pod nazivom „Trebalo bi u Gorskom kotaru“.

Nedjelja jutro opet malo buke i galame, ne brinite, sajam je, ponuda od igle do lokomotive uz zabavne koncerte domaćih izvođača i edukativnu predstavu za djecu „Ništa se ne događa“.

U Domu umirovljenika Ravna Gora, u nedjelju, s početkom u 5 ujutro, organizirana je edukacija upotrebe računala i mobitela (ako niste umirovljenik, to zaobiđite jer im ne možete pomoći s obzirom da tehnologija svakodnevno napreduje pa ni sebi ne možete pomoći), a pretpostavljam da još niste izašli iz noćnog kluba ili još spavate pa nećete niti znati za to.

Uz ovako bogat program, nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe. Preko tjedna možete pogledati izložbe kreativnih mještana.

Znate za još neko događanje koje se održava ovaj vikend u Ravnoj Gori, a ovdje nije navedeno – javite nam se u inbox ili na mail.

Zahvaljujemo se izvođačima koji nastupaju i organizatorima koji su financirali događanja ovaj vikend  u Ravnoj Gori!

#neodoljiv #gorskikotar