“Ranger- Čuvari prirode Gorski kotar” pozivaju sve na ekološku akciju

Autor: Ranger- Čuvari prirode Gorski kotar
Drage Goranke i Gorani, svi vi koji volite Gorski kotar !
 
Ove godine za Dan Planete Zemlje željeli bi napraviti nešto više za naš Gorski kotar za naše zeleno srce, za naša pluća Hrvatske, za našu prirodu.
 
Željeli bi 22.04.2023. u svakom goranskom mjestu, gradu, općini organizirati ekološku akciju, čišćenje divljih odlagališta otpada koja sve više i više uništavaju naš Gorski kotar. Željeli bi ukazati na to da otpadu nije mjestu u šumama u goranskim rijekama, potocima.
 
Kao što znate sve počinje iz vlastitog doma kako smo odgojeni, na kraju kakav život želimo i upravo iz tog razloga vjerujemo da 90 % Gorana ne želi divlja odlagališta smeća u svom kraju.
 
Bili bi sretni kad bi se odazvali ovoj akciji, akciji za čisti, zdravi, zeleni i prije svega NAŠ Gorski kotar.
 
Ovim putem pozivamo sve ekološke udruge ali i ostale organizacije, mještane, da nam se pridruže kako bi zajedno probali promijeniti tih 10 % pojedinaca koji nemilosrdno uništavaju prirodu s otpadom. Pozivamo sve dobre ljude da dođu u Gorski kotar kako bi zajedno pokazali da Gorski kotar može biti regija u kojoj nema divljih odlagališta smeće, gdje je svaki mještanin čuvar prirode, čuvar #neodoljivog Gorskog kotara.
 
Pozivamo Vas da u grupu Ranger Gorski Kotar – Eko i security patrola prijavite divlja odlagališta smeća kako bi ih stavili u postupak sanacije.
 
Hoćemo zajedno ?
Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja, prijedloge, kritike, samo se javite.
 
Ranger team Gorski kotar: